Akademi solemne me rastin e Ditës së alfabetit të gjuhës shqipe

Me rastin e 114-të vjetorit të Kongresit të Manastirit, zëvendëskryeministri i parë i Qeverisë, Artan Grubi sot organizon Akademi solemne.

Siç informojnë nga kabineti i Grubit, në manifestimin qendror për Ditën e alfabetit të gjuhës shqipe është parashikuar të marrin pjesë kryeministri Dimitar Kovaçevski, kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi dhe lideri i partisë politike BDI, Ali Ahmeti.

Me rastin e 114-të vjetorit të Kongresit të Manastirit, zëvendëskryeministri i parë i Qeverisë, Artan Grubi sot organizon Akademi solemne.

Siç informojnë nga kabineti i Grubit, në manifestimin qendror për Ditën e alfabetit të gjuhës shqipe është parashikuar të marrin pjesë kryeministri Dimitar Kovaçevski, kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi dhe lideri i partisë politike BDI, Ali Ahmeti.

AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey