Aksion “Subvencioni 2021”: pritet arrestimi i 23 personave në disa komuna të Kosovës

Policia me aksion “Subvencioni 2021”, pritet arrestimi i 23 personave në disa komuna të Kosovës.

Drejtoria për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit në Policinë e Kosovës, në bashkëpunim me prokurorinë kompetente po zhvillojnë aksionin “Subvencioni 2021”.

Express mëson se pritet arrestimi i 23 personave në qytete të ndryshme të Kosovës.

Ndërsa 8 nga ta janë zyrtarë të Agjencionit të Zhvillimit për Bujqësi.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey