Albina Kelmendi: Jom gati me kap pushken me luftu

Fituesja e festivalit të këngës në edicionin e 61 Albina Kemendi në një interviste me Shpetim Deskun foli për jetën dhe karrierën e saj gjerë e gjatë. Ajo gjithashtu shprehet se kur këndon këngët me tematika te rëndësishme ka gjithmonë me vete tekstin e tyre, nga konsiderata qe mos të bëjë gabim në këndim, shkruan “Kosovarja” […]

shtator 25, 2023 - 21:10
 0  12
Albina Kelmendi: Jom gati me kap pushken me luftu

Fituesja e festivalit të këngës në edicionin e 61 Albina Kemendi në një interviste me Shpetim Deskun foli për jetën dhe karrierën e saj gjerë e gjatë.

Ajo gjithashtu shprehet se kur këndon këngët me tematika te rëndësishme ka gjithmonë me vete tekstin e tyre, nga konsiderata qe mos të bëjë gabim në këndim, shkruan “Kosovarja”

“Kur këndoj këngët me tematike patriotike kom gati me kap pushkën e me luftu” shprehet Klemendi.

Albina kohës së fundit është tejet aktive me projekte të reja.