Aleanca e Strugës: Po ju prezantojmë me “Zvicrën e Ramis Merkos”(FOTO)

Qytetarë të nderuar,
Po ju prezantojmë me Zvicrën e Ramis Merko-s.
Gropa me forma dhe madhësi të ndryshme, që nga rrugët dytësore deri te qendra e qytetit!
Dhe ç’është më e keqja, kryetari i komunës vazhdon të tallet e të ironizojë nëpër intervista me dështimet e veta të cilat nuk shkojnë askund tjetër veçse në dëmin e atyre që çdo ditë i shkelin këto rrugë.
Kjo është agjenda e gjelbërt?!

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey