Aleanca për Shqiptarët i përgjigjet Mickoskit

Aleanca për Shqiptarët (ASH) i është përgjigjur liderit të VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoskit në lidhje deklaratën e tij për heqjen e 20% në Kushtetutë që i destinohet gjuhës shqipe.

Përmes një postimi ASH thotë se gjuha shqipe është gjuha shqipe dhe si e tillë duhet të qëndrojë edhe në Kushtetutë.

“Gjuha shqipe është gjuhë shqipe dhe si e tillë duhet të qëndrojë edhe në Kushtetutë. Ky është përkushtimi jonë më i rëndësishëm për momentin”, thonë nga ASH.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey