Alkooli bën të veten, vajzat rrihen në rrugë natën e ndërrimit të viteve (FOTOT)

Në Britani, të rinjtë e tejkaluan masën e alkoolit, gjatë festimeve për Vitin e Ri.

Kjo u pasua me të vjella, përplasje fizike, skena erotike dhe arrestime.

Mediat kanë publikuar disa foto të vajzave që përleshen në rrugë.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey