Ambasadori italian: Shtëpia e madhe e Ferdonije Qerkezit e zbrazët, me plagë të hapura…

Ambasadori italian në Kosovë, Nicola Orlando me rastin e ditës së të pagjeturve, ka vizituar Ferdonije Qerkezin, në Gjakovë.

“Në Ditën Kombëtare të Personave të Pagjetur në #Kosovë u preka thellësisht nga dëshmia e jetës së Ferdonije Qerkezit për dhimbjen dhe humbjen. Shtëpia e saj e madhe e zbrazët është një kujtesë dinjitoze dhe imponuese e plagëve të hapura që ende duhet të marrin përgjigje, duke shmangur çdo politizim”, ka shkruar ai.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey