Amerika fut në listë të zezë Sali Berishën dhe familjen e tij

SHBA-ja fut në listë të zezë Sali Berishën dhe familjen e tij.

Sekretari Amerikan i Shtetit, Anthony Blinken, ka njoftuar se SHBA’të ia kanë ndaluar Sali Berishës dhe fmiljes së këtij të fundit hyrjen në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

“Aktet të korrupsionit të ish-Presidentit të Shqipërisë Sali Berisha minojnë demokracinë në Shqipëri. Unë kam caktuar publikisht Berishën dhe anëtarët e familjes së tij të afërt si të papërshtatshëm për hyrjen në Shtetet e Bashkuara. Ne mbetemi BashkëKundërKorrupsionit me partnerët tanë në Shqipëri”, ka shkruar Blinken.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey