Anketa e AXIOS: Kush fiton dhe kush kalon në raundin e dytë në Kumanovë, Gostivar dhe komuna tjera

Instituti “AXIOS” në periudhën prej 24.09 deri më 28.09.2021 realizoi një anketë të opinionit publik, të porositur nga Instituti për Kërkime Sociologjike, nisma LOGOS.

Sondazhi i fundit nga Axios thotë se luftën në raundin e dytë në Kumanovë do ta luftojë VMRO-DPMNE me Toni Mihajlovski dhe kandidatin e pavarur Maksim Dimitrievski i cili u përjashtua kohët e fundit nga partia LSDM.

Ndërsa në komunën e Petrovecit kandidati i VMRO-DPMNE-së, Borce Mitevski është në një epërsi bindëse.

BDI përsëri bindshëm humbet në Gostivar ku sipas sondazhit, Arben Taravari do të marrë një mandat tjetër. Sipas sondazhit të Axios, VMRO-DPMNE fiton në Vinicë me kandidatin e saj Mile Petkov. TABELA e SONDAZHIT

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey