Anketa e Europe Elects/ BESA rritje rapide në bllokun shqiptar (FOTO)

EuropeElect ka dalur e anketë të re se si do të qëndronin partitë politike né Maqedoni nëse zgjedhjet mbahen sot, raporton Tetova1.

Anketa është relizuar në periudhën nga 4 Mars deri me 6 Prill me 1222 reprezent. Sipas të dhënave rënie të madhe kanë dy partitë e mëdha Maqedonase dhe ndajnë përkrahje të barabartë me nga 27.9%, ndërsa te shqiptarët udhëheq BDI, e cila gëzon përkrahjen e njëjtë sinë zgjedhjet e fundit. AA dhe Alternativa kanë 9.8% të përkrahjes, ndërsa ritje të madhe ka Besa me 6.6% të përkrahjes. PDSh ka 1.6% përkrahje.

Në përqindje nuk janë kalkuluar 39.8% e qytetarëve që janë përgjigjur me nuk e di, ose nuk votoj.

https://m.facebook.com/EuropeElects/photos/a.495881743941836/1602486653281334/?type=3&source=57

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey