Anketa e re: Ja kush do ta fitoj Tetovën

Instituti për Kërkime Politike dhe Qeverisje të Mirë (IPDV) / Tetovë-Vullnet Murseli udhëheq me 24,1% ndaj Teuta Arifit që ka 21.4% nga të anketuarit.

Instituti për Kërkime Politike dhe Qeverisje të Mirë (IPDV) në periudhën nga 4-9 Tetor 2021 kreu një anketë telefonike mbi zgjedhjen e kryetarëve të komunave në Qytetin e Shkupit dhe disa komuna më të mëdha në vend.

Anketat për zgjedhjen e kryetarëve të komunave janë kryer në një mostër përfaqësuese prej 500 të anketuarve në Qytetin e Shkupit, Tetovës, Çairit dhe Strugës. Karakteristikat demografike (gjinia, mosha, arsimi, mjedisi urban / rural) u vëzhguan gjatë studimit. Gabimi margjinal për këto sondazhe është ± 4%

Me respekt IPDV

www.telegrami.mk ndalet në Qytetin e Tetovës

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey