Arifi – Kasamit: Është lehtë të tregosh vizatime, ne zgjidhim probleme reale të qytetarëve!

Në debatin e sotëm mes Teuta Arifit dhe Billal Kasamit ne TV 24, kur bisedohej për projektet infrastukurore të Tetovës, kandidatja e BDI-së për Tetovën ia bëri me dije kandidatit të Levizjes Besa Bilall Kasamit se: “Është lehtë të tregosh vizatime, kurse ne deri me tani kemi zgjidhur dhe do te zgjidhim me projekte problemet dhe nevojat reale te qytetareve reale të qytetarëve.”

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey