Ariu i del përpara veturës. Shoferi humb kontrollin dhe aksidenton një tjetër veturë!

Aksident në afërsi të fshatit Dobrosht. Një veturë goditi një ari dhe aksidenton një veturë tjetër. Ariu ka lëvizur rrugaës kryesore në aksin Tetovë – Jazhincë Ariu që kishte dalur The post Ariu i del përpara veturës. Shoferi humb kontrollin dhe aksidenton një tjetër veturë! appeared first on FLAKA.

Korrik 15, 2023 - 09:30
 0  13
Ariu i del përpara veturës. Shoferi humb kontrollin dhe aksidenton një tjetër veturë!

Aksident në afërsi të fshatit Dobrosht. Një veturë goditi një ari dhe aksidenton një veturë tjetër. Ariu ka lëvizur rrugaës kryesore në aksin Tetovë – Jazhincë Ariu që kishte dalur

The post Ariu i del përpara veturës. Shoferi humb kontrollin dhe aksidenton një tjetër veturë! appeared first on FLAKA.