Arjola me gjeste i thotë Ilirit të mos flas, komunikojnë me kode

Komunikojnë me kode, shihni momentin kur Arjola me gjeste i thotë Ilirit të mos flas.

Edhe pse këtë e kanë të ndaluar ata sërish po e veprojnë.

Sot ka marrë vëmendjen, Arjola Demiri bashkë me Ilir Shaqirin brenda shtëpisë së “Big Brother”, shkruan lajmi.net.

Derisa pothuajse të gjithë banorët janë duke qëndruar së bashku ata diskutojnë ndërkohë ndërhyn Iliri dhe Arjola i drejtohet me gjestikulacione që të mos flasë.

Theksojmë se, disa herë iu është tëhequr verejtja nga produksioni që mos të flasin në këtë mënyrë.

Kujtojmë se, edhe Monika shpesh është akuzuar se po debaton me mimika dhe gjeste.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey