“Arma” e fshehtë, njihuni me ‘ninjat’ e tmerrshme të Iranit. Vrasëse gjakftohta dhe…(FOTOT)

Sipas Global Fire Power, një faqe interneti e renditjes së ushtrive, ajo e SHBA-së renditet si ushtria më e fortë në botë, ndërsa Irani gjendet në vendin e 14-të nga 137 vendet që konsiderohen në rishikimin vjetor.

Sidoqoftë, rrjeti i fortë i Iranit “aleatët rajonalë” përbëjnë një kërcënim të madh për objektivat e SHBA-së dhe pritet të luajnë një rol të madh në rritjen e tensioneve midis dy vendeve. Marrëdhëniet mes dy vendeve janë tensionuar së shumti.

Por mediat kanë rikthyer vëmendjen tek “ninjat” e Iranit. Ato janë të shkathta, gjakftohta dhe të pamëshirshme. Vajzat iraniane, rreth 4 mijë, që stërviten si ‘ninja’ janë të përgatitura për të vrarë pa zhurmë.

SMART PUBLISHER

AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey