Arrestohen tre vjedhës, kapen në flagrancë

Ministria për Punë të Brendshme (MPB) njofton se gjatë ditës së djeshme në rrugën “11 Tetori” në Shkup ka privuar nga liria 3 persona, dy nga Shkupi dhe një nga Velesi. Ata janë kapur në flagrancë duke vjedhur. Sipas policisë gjërat e vjedhura u janë kthyer pronarëve, ndërsa personat në fjalë janë ndaluar në stacionin policorë për procedurë të mëtejme. Shkruan Alsat. Për rastin është informuar edhe Prokurori Publik.

Ministria për Punë të Brendshme (MPB) njofton se gjatë ditës së djeshme në rrugën “11 Tetori” në Shkup ka privuar nga liria 3 persona, dy nga Shkupi dhe një nga Velesi. Ata janë kapur në flagrancë duke vjedhur. Sipas policisë gjërat e vjedhura u janë kthyer pronarëve, ndërsa personat në fjalë janë ndaluar në stacionin policorë për procedurë të mëtejme. Shkruan Alsat. Për rastin është informuar edhe Prokurori Publik.

AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey