Arrestohet 35 vjeçari nga Shkupi, policia e kapi duke kryer vjedhje të rëndë

Gjatë ditës së djeshme, rreth orës 15.45, në bulevardin “Brigada e Tretë Maqedonase” nëpunësit policor nga Njësia për Punë të Brendshme Aerodorm dhe Draçevë kanë arrestuar M.J(35) nga Shkupi. M.J është kapur gjatë tentimit për vjedhje të rëndë në një kompani dhe është dorëzuar në stacioni policor.Pas dokumentimit të plotë të rastit, kundër tij do të ngritet paraqitje adekuate sipas nenit 236 në lidhje me nenin 19 të Kodit penal./TV21

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey