Arrestohet në Shkup krimineli nga Bullgaria, një ndër më të kërkuarit në Evropë

Gjatë ditës së djeshme (29.06.2021) në Qendër është arrestuar P.I.M. 63 vjeç nga Republika e Bullgarisë, i cili është kërkuar me fletarrestim ndërkombëtarë të lëshuar nga Interpoli. P.I.M. është i dënuar me 14 vjet burgim për veprën penale “dhunim”, dhe gjendet në listën e kriminelëve më të kërkuar nga Interpoli.

Nga ana e gjykatësit paraprak personit në fjalë i është caktuar masa e paraburgimit në kohëzgjatje prej 30 orëve në Burgun e Shkupit.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey