Arsovska për billbordin e Mickoskit: Nuk merrem me lojëra të tilla

Kryetarja e Bashkisë së Shkupit, Danella Arsovska sot ka reaguar në lidhje me billbordin e vendosur në kryeqytet ku shihet Hrisitijan Mickoski, dhe sot se ajo nuk merret me gjëra të tilla.

“Nuk kam as atë fuqi, nuk kam as mjete të tilla, dhe sa që bëjë porosi të tilla, dhe as nuk kamë ndonjë arsye. Ju vetë e dini se kush janë ata njerëz që kanë fuqi të bëjnë punë të tilla në qytet dhe shtet, ndërsa në asnjë rast nuk jam unë”, tha Arsovska,

Në lidhje me atë se a është ajo lojtare e ish-kryeministrit Nikolla Gruevski, Arsovska u përgjigj se nuk ka kontakt me askënd dhe “asnjë lider partiak”.

Kryetarja e Bashkisë së Shkupit, Danella Arsovska sot ka reaguar në lidhje me billbordin e vendosur në kryeqytet ku shihet Hrisitijan Mickoski, dhe sot se ajo nuk merret me gjëra të tilla.

“Nuk kam as atë fuqi, nuk kam as mjete të tilla, dhe sa që bëjë porosi të tilla, dhe as nuk kamë ndonjë arsye. Ju vetë e dini se kush janë ata njerëz që kanë fuqi të bëjnë punë të tilla në qytet dhe shtet, ndërsa në asnjë rast nuk jam unë”, tha Arsovska,

Në lidhje me atë se a është ajo lojtare e ish-kryeministrit Nikolla Gruevski, Arsovska u përgjigj se nuk ka kontakt me askënd dhe “asnjë lider partiak”.

Loading...