Asfaltohet rruga Samadrexhë – Nadakoc

Sharing is caring!

Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit Pal Lekaj, tëmartën ndoqi nga afër asfaltimin e rrugës magjistrale Samadrexhë – Nadakoc, komuna e Vushtrrisë.

Banorët e kësaj ane e falënderuan ministrin Lekaj për asfaltimin e kësaj rruge me rëndësi për ta, rehabilitimi i së cilës ka qenë nevojë e kamotshme.

Kjo rrugëështë e gjatë afër 2 kilometra dhe po realizohet në kuadër të mirëmbajtjes së rrugëve.

Hamza thotë se kanë para për zgjedhje: Mund t’i ndajmë nga fondi rezervë
Hamza thotë se kanë para për zgjedhje: Mund t’i ndajmë nga fondi rezervë
Hamza thotë se kanë para për zgjedhje: Mund t’i ndajmë nga fondi rezervë
Hamza thotë se kanë para për zgjedhje: Mund t’i ndajmë nga fondi rezervë

The post Asfaltohet rruga Samadrexhë – Nadakoc appeared first on Gazeta Online INSAJDERI.

Sharing is caring!

Loading...
shares