ASH-Çair mblodhi strukturën, miraton raportin e zgjedhjeve lokale

Dega e Aleancës për Shqiptarët në Çair mblodhi Kuvendin ku miratoi raportin për zgjedhjet lokale të cilin do t’ia përcjellë Kuvendit Qendror.

Pas mbledhjes, nënkryetarët Elmi Aziri dhe Bujare Abazi, si dhe përfaqësues të Kryesisë Qëndrore, dëgjuan vërejtjet, sugjerimet dhe propozimet e strukturave lokale, ndërsa falenenderuan të gjithë aktivistët për angazhimin në procesin zgjedhor dhe aktivitetet partiake në përgjithësi.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey