ASH zgjodhi kryesinë e re, ja emrat

Kuvendi i Aleancës për Shqiptarët mbajti sot mbledhjen e parë pas Kongresit të Dytë të partisë.

Në mbledhjen e sotme u zgjodhën 22 anëtarë të Kryesisë së partisë:

Arben Taravari
Halil Snopçe
Elmi Aziri
Naim Bajrami
Nazim Taipi
Omer Ajdini
Syrija Rashidi
Flakron Bexheti
Bekim Pocesta
Zulfi Adili
Isen Shabani
Adnan Neziri
Artina Qazimi
Abdulla Saliu
Azem Sadiki
Vjollcë Berisha
Bujare Abazi
Afërdita Hamza
Suzana Paçuku
Premtime Zylali
Ilire Dauti
Elfete Ismaili

Në mbledhjen e sotshme u lanë vende vakante për kryetarët e degëve, si dhe anëtarët e tjerë që do zgjidhen në mbledhjet e radhës. Sot u dhanë udhëzime edhe për fillimin e përgaditjeve për zgjedhjen e kryetarëve të degëve, të cilët do të përzgjidhen me konkurs publik dhe do të votohen në kuvendet e degëve.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey