ASH zgjodhi kryetarin e degës në Kumanovë

Aleanca për Shqiptarët në Kumanovë zgjodhi sot për kryetar dege, Arsim Hasanin. Në kuvendin zgjedhor të kësaj dege morën pjesë sekretarja e përgjithshme, Vjollca Berisha si dhe sekretari organizativ, Elmi Aziri.

Përpos kryetarit, kuvendi i kësaj dege zgjodhi edhe kryesinë e degës.(INA)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=574711734021063&set=a.474323997393171&type=3

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey