Autoritetet daneze thonë se vrima në gazsjellës është e madhe

Mbi sipërfaqen e Detit Baltik mund të shihet sasi e madhe e gazit që po del nga gazsjellësi i dëmtuar Nord Stream 2.

Kreu i organizatës thotë se kjo rrjedhje e gazit do të vazhdojë edhe për disa ditë, ku vërehet sasi e madhe e fluskave mbi det që nënkupton se vrima në gazsjellës është shumë e madhe, shkruan BBC, transmeton KlanKosova.tv.

Autoriteti Danez për Energji (DEA) ka lëshuar një paralajmërim lundrimi, duke thënë se anijet të mos lundrojnë afër rrjedhjeve se mund të humbin orientimin dhe mund te ketë rrezik nga eksplodimi mbi ujë.

Gjithashtu, edhe gazsjellësi Nord Stream 1 është i dëmtuar.

Të dy gazsjellësit e ndërtuar nga Rusia kanë qenë shpërndarës kryesorë të energjisë mes Rusisë dhe Evropës.

Mbi sipërfaqen e Detit Baltik mund të shihet sasi e madhe e gazit që po del nga gazsjellësi i dëmtuar Nord Stream 2.

Kreu i organizatës thotë se kjo rrjedhje e gazit do të vazhdojë edhe për disa ditë, ku vërehet sasi e madhe e fluskave mbi det që nënkupton se vrima në gazsjellës është shumë e madhe, shkruan BBC, transmeton KlanKosova.tv.

Autoriteti Danez për Energji (DEA) ka lëshuar një paralajmërim lundrimi, duke thënë se anijet të mos lundrojnë afër rrjedhjeve se mund të humbin orientimin dhe mund te ketë rrezik nga eksplodimi mbi ujë.

Gjithashtu, edhe gazsjellësi Nord Stream 1 është i dëmtuar.

Të dy gazsjellësit e ndërtuar nga Rusia kanë qenë shpërndarës kryesorë të energjisë mes Rusisë dhe Evropës.

Loading...