Azem Sadiku prinë në Studeniçan, faleminderon votuesit

“Qytetarët e Komunës së Studeniçanit janë mirënjohës dhe këtë e dëshmuan dje me votën e tyre.Të dashur qytetarë, e vlerësoj shum përkrahjen e madhe që na e dhatë.
Un jam i bindur se në rrethin e dytë përkrahja e juaj edhe më shum do të rritet.
Do të vazhdojmë pa u ndalur ta ndërtojmë komunën tonë.”, ka shkruar Azem Sadiku nga PDSH, i cili shkon në balotazh me kandidatin e BDI-së, Ejup Abazi.

Azem Sadiki – PDSH =3.146 vota
Ejup Abazi-BDI =2.440 vota
Fatmir Ejupi- AA-ASH= 1.781 vota

Kurse këshilli komunal do të ketë këtë format:

PDSH-5 këshilltarë
BDI-4 këshilltarë
AA-ASH-4 këshilltarë
LSDM-1 këshilltarë
LDDL-1 këshilltarë

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey