Bashkëshortja e Robinit ndan momentet më të mira me të birin

Marigona ndan momentet më të mira me Robinin dhe të birin.

Marigona dhe Robini që nga dita kur janë bërë prindër për herë të parë shprehin dashurinë e madhe që kanë për të birin.

Dyshja nuk ndalen me momente të shumta në rrjete sociale, ku reflektojnë gjithmonë pozitivitet pranë tij, shkruan Kosovarja.

Edhe në këtë video të fundit, shihen disa momente kënaqësie mes tyre.

Marigona ndan momentet më të mira me Robinin dhe të birin.

Marigona dhe Robini që nga dita kur janë bërë prindër për herë të parë shprehin dashurinë e madhe që kanë për të birin.

Dyshja nuk ndalen me momente të shumta në rrjete sociale, ku reflektojnë gjithmonë pozitivitet pranë tij, shkruan Kosovarja.

Edhe në këtë video të fundit, shihen disa momente kënaqësie mes tyre.

Loading...