Bastisje në Prilep, arrestohen dy persona

Ministria për Punë të Brendshme njofton se gjatë ditës së djeshme ka privuar nga liria 35 vjeçarin E.D. nga Prilepi. Gjatë bastisjes në shtëpinë e tij të kryer me urdhër gjyqësor, janë gjetur dhe konfiskuar marijuhanë dhe një matëse digjitale. Gjithashtu gjatë ditës së djeshme policia ka privuar nga liria edhe D.Xh. 35 vjeç nga Prilepi, sepse gjatë bastisjes së veturës së tij “ford fiesta”, janë gjetur dhe konfiskuar amfetamin.

Personat e lartpërmendur janë ndaluar në stacionin policor të Prilepit dhe pas dokumentimit të plotë të rastit ndaj tyre do të ngritën padi adekuate.

Ministria për Punë të Brendshme njofton se gjatë ditës së djeshme ka privuar nga liria 35 vjeçarin E.D. nga Prilepi. Gjatë bastisjes në shtëpinë e tij të kryer me urdhër gjyqësor, janë gjetur dhe konfiskuar marijuhanë dhe një matëse digjitale. Gjithashtu gjatë ditës së djeshme policia ka privuar nga liria edhe D.Xh. 35 vjeç nga Prilepi, sepse gjatë bastisjes së veturës së tij “ford fiesta”, janë gjetur dhe konfiskuar amfetamin.

Personat e lartpërmendur janë ndaluar në stacionin policor të Prilepit dhe pas dokumentimit të plotë të rastit ndaj tyre do të ngritën padi adekuate.

Loading...