BBC pezullon vendimin për të shkurtuar 450 vende pune për shkak të COVID-19

Fotot/ A do kthehen supermarketet në Britani në qendra të përhapjes së COVID-19

Fotot/ A do kthehen supermarketet në Britani në qendra të përhapjes së COVID-19

Kompania mediatike BBC News ka shtyrë planet për të shkurtuar 450 vende pune, ndërsa përballet me kërkesën për të mbuluar pandeminë e koronavirusit. Drejtori i përgjithshëm, Tony Hall, i tha stafit se do të ishte e papërshtatshme të vazhdohej me planin.

Vendimi për shkurtimin e vendeve të punës u lajmërua në janar dhe ishte pjesë e një propozimi për të kompletuar objektivin për të kursyer 80 milionë paund deri në 2020

Nga ky vendim do të kishte shkurtime në BBC Two’s Newsnight, BBC Radio 5 Live dhe Shërbimi për lajmet e fundit nga bota.

“Do të pezullojmë vazhdimin planeve të kursimit. Duhet të vazhdojmë që të bëjmë punën që është bërë në mënyrë brilante. Do ishte e papërshtatshme.”, tha Hall.

SMART PUBLISHER

AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey