BDI shënon rezultat historik për qytetin e Shkupit!

Bashkimi Demokratik për Integrim në këto zgjedhje lokale ka shënuar një rezultat historik edhe në nivel të qytetit të Shkupit.

Me 26343 vota për këshullin e qytetit të Shkupit e bën forcë të tretë, pa të cilën vështirë se do të mund të krijohet shumicë në këshill.

Bartësi i listës për këshilltarë Ardijan Muça dëshmoi se uniteti puna dhe përkushtimi janë një ndër arsyet kryesore se populli din të vëerësojë kuadrin cilësor.

Shifrat e arritura në këto zgjedhje për këshillin e qytetit janë tregues se nëse shqiptarët bashkohen, pa votën dhe pa pëlqimin e tyre nuk mund të bëhet asnjë projekt.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey