BDl zgjodhi kandidatin për kryetar të komunës së Tearcës, largohet kryetari veteran

Dega e BDI-së nē komunën e Tearcës ka vendosur për kandidatin për zgjedhjet lokale të tetorit. Nuhi Neziri njëzëri ka marrë mbështetjen nga strukturat partiake dhe se ai tashmë është kandidatura zyrtare në këtë komunë nga radhët e BDI-së.

Ai ka marrë mbështetjen edhe nga kreu aktuai i komunës, Isen Asani, i cili ka vendosur që të mos kandidohet për mandat tjetër.(INA)

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey