Beatrix Ramosaj: Kur shkoj në Holandë pi gjithmonë marihuanë

Banorëve, Kledit dhe Beatrxit në një ambient të veçantë brenda shpisë i është përgatitur një tavolinë me ushqime, ku aty do të lexohen pyetje nga më të ndryshmet, ku ata të dy do të përgjigjen.

Ai që po ua bën pyetjet është Donaldi.

Njëra nga pyetjet që ajo mori ishte nëse e ka provuar ndonjëherë marihuanën.

Këngëtarja e pranoi se e ka provuar disa herë, duke qenë se ka lindur edhe në Holandë, një vend ku marihuana është legale.

“E kam provuar, si mund të mos e provoj një njeri që ka lindur në Holandë. Kur shkoj te daja edhe tani, e pi gjithmonë”, tha ajo.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey