Bekteshi: Për shkyqjen e dritave të kryqit në Shkup opozita të drejtohet tek Qyteti i Shkupit

Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi në konferencën e fundit për media u deklarua për propozimin e opozitës që kërkojnë shkyqjen e dritave të kryqit në Qytetin e Shkupit. Bekteshi tha se objektet fetare konsumojnë energji elektrike më shumë, ndërsa kryqi është nën ingerencat e Qytetit të Shkupit që do të thotë se ato do të duhet të vendosin për një gjë të tillë. Bekteshi akuzoi opozitën në Shkup përfaqësuesit e të cilëve janë në Këshiill të Qytetit të Shkupit se nuk kanë fuqi që të japin propozime.

Unë dje ndëgjova përfaqësuesit e opozitës mirëpo unë kam theksuar se ato të cilët konsumojnë më shumë energji elektrike janë obkjektet fetare si xhamijat edhe kishat. Saj përket kryqit kryqi është nën ingerencë të Qytetit të Shkupit dhe përpara se të japin propozime të tilla është mirë që nëpërmjet këshilltarëve të tyre ku kanë koalicion të sjellin propozime por siç duket nuk e kanë as atë fuqi, deklaroi Bekteshi./KlanMacedonia/

Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi në konferencën e fundit për media u deklarua për propozimin e opozitës që kërkojnë shkyqjen e dritave të kryqit në Qytetin e Shkupit. Bekteshi tha se objektet fetare konsumojnë energji elektrike më shumë, ndërsa kryqi është nën ingerencat e Qytetit të Shkupit që do të thotë se ato do të duhet të vendosin për një gjë të tillë. Bekteshi akuzoi opozitën në Shkup përfaqësuesit e të cilëve janë në Këshiill të Qytetit të Shkupit se nuk kanë fuqi që të japin propozime.

Unë dje ndëgjova përfaqësuesit e opozitës mirëpo unë kam theksuar se ato të cilët konsumojnë më shumë energji elektrike janë obkjektet fetare si xhamijat edhe kishat. Saj përket kryqit kryqi është nën ingerencë të Qytetit të Shkupit dhe përpara se të japin propozime të tilla është mirë që nëpërmjet këshilltarëve të tyre ku kanë koalicion të sjellin propozime por siç duket nuk e kanë as atë fuqi, deklaroi Bekteshi./KlanMacedonia/

Loading...