Beniada “këshillon” gratë: Ndërrojini burrat çdo muaj e bëni qejf!

Modelja seksi Beniada Nishani është një nga femrat më të dashura për publikun. Bukuroshja nga Durrësi është banore e shtëpisë më të famshme në Shqipëri. Por, ajo sot habiti me “këshillën” që i dha grave.

“Këto femrat shqiptare kanë ik, kanë hapë liri, nuk duan t’ia dinë më. Burrë nane, do bëjmë çfarë duam ne. 1, 2, 3, muaj për muaj do ndërrojmë, një burrë ndryshe. Do t’i ndërrojnë burrat çdo muaj dhe do bëjmë qejf në Maldive e Dubai. Plasni nga inati ju! Mos u martoni, mos u martoni që 18 vjeç. Jetoni jetën se kur të bëheni 30 vjeç me fëmijë s’do të ketë më.”-ka thënë Beniada.

Po ju, do e zbatoni këshillën?

View this post on Instagram

A post shared by Big Brother Alb VIP Edition (@bigbrotheralb_vip)

Modelja seksi Beniada Nishani është një nga femrat më të dashura për publikun. Bukuroshja nga Durrësi është banore e shtëpisë më të famshme në Shqipëri. Por, ajo sot habiti me “këshillën” që i dha grave.

“Këto femrat shqiptare kanë ik, kanë hapë liri, nuk duan t’ia dinë më. Burrë nane, do bëjmë çfarë duam ne. 1, 2, 3, muaj për muaj do ndërrojmë, një burrë ndryshe. Do t’i ndërrojnë burrat çdo muaj dhe do bëjmë qejf në Maldive e Dubai. Plasni nga inati ju! Mos u martoni, mos u martoni që 18 vjeç. Jetoni jetën se kur të bëheni 30 vjeç me fëmijë s’do të ketë më.”-ka thënë Beniada.

Po ju, do e zbatoni këshillën?

View this post on Instagram

A post shared by Big Brother Alb VIP Edition (@bigbrotheralb_vip)

Loading...