Besart Halimi na njofton me gruan dhe dy vajzat e tij, qenka familje e kompletuar

Vajzat e Besart Halimit të bukura si mami, shikoni ngjashmërinë Këngëtari Besart Halimi është kryesisht prezent në skenën e muzikës live. Ai, performon gjallë në lokale të ndryshme, duke e ndezur gjithmonë atmosferën, shkruan kosovarja. Besart Halimi nuk është shumë prezent në media, duke munguar edhe në intervista televizive. Për të shuar kureshtjen rreth jetës […]

Korrik 10, 2023 - 09:10
 0  9
Besart Halimi na njofton me gruan dhe dy vajzat e tij, qenka familje e kompletuar

Vajzat e Besart Halimit të bukura si mami, shikoni ngjashmërinë

Këngëtari Besart Halimi është kryesisht prezent në skenën e muzikës live.

Ai, performon gjallë në lokale të ndryshme, duke e ndezur gjithmonë atmosferën, shkruan kosovarja.

Besart Halimi nuk është shumë prezent në media, duke munguar edhe në intervista televizive.

Për të shuar kureshtjen rreth jetës private të këngëtarit që dikur e shihnim ne spektakle e gara këndimi, sjellim portretin e tij familjar.