Biden: Pandemia e COVID-19 ka marrë fund në SHBA

Presidenti amerikan Joe Biden deklaroi se pandemia Covid-19 ka marrë fund në SHBA. Ai këtë e theksoi mbrëmë në një intervistë për CBS.

“Nëse shikoni, askush nuk mban maskë. Të gjithë duket se janë në formë mjaft të mirë. Gjërat po ndryshojnë dhe mendoj se ky është një shembull i përsosur”, tha presidenti amerikan.

Sipas të dhënave të Universitetit Amerikan Johns Hopkins, pothuajse 612 milionë raste të Covid 19 janë regjistruar në botë dhe më shumë se 6.5 milionë njerëz kanë vdekur. (INA)

Presidenti amerikan Joe Biden deklaroi se pandemia Covid-19 ka marrë fund në SHBA. Ai këtë e theksoi mbrëmë në një intervistë për CBS.

“Nëse shikoni, askush nuk mban maskë. Të gjithë duket se janë në formë mjaft të mirë. Gjërat po ndryshojnë dhe mendoj se ky është një shembull i përsosur”, tha presidenti amerikan.

Sipas të dhënave të Universitetit Amerikan Johns Hopkins, pothuajse 612 milionë raste të Covid 19 janë regjistruar në botë dhe më shumë se 6.5 milionë njerëz kanë vdekur. (INA)

Loading...