Bie borë shumë e madhe, shkakton edhe viktima

Bora mbulon shumë pjesë, shkakton edhe viktima.

Reshjet e mëdha të borës në pjesën veriore dhe perëndimore të New Yorkut në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, mbyllen rrugët e të anulohen edhe fluturimet për në fundjavë para festës së Falënderimeve.

Situata e krijuar shkaktoi edhe viktima.

Dy qytetarë në zonën Buffalo vdiqën pas komplikimeve kardiake që pësuan si pasojë e përpjekjeve për të pastruar terrenin.

Autoritetet kërkuan nga banorët që të qëndrojnë brenda, vetëm në qoftë se kanë ndonjë punë emergjente për të dalë jashtë.

Meteorologët njoftuan se një ngjarje e tillë në këtë rajon ka potencial të jetë historike, pasi që reshjet janë normale vetëm gjatë muajve të dimrit.

Bora atje nuk parashihet të ndalet përgjatë javës së ardhshme.

Bora mbulon shumë pjesë, shkakton edhe viktima.

Reshjet e mëdha të borës në pjesën veriore dhe perëndimore të New Yorkut në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, mbyllen rrugët e të anulohen edhe fluturimet për në fundjavë para festës së Falënderimeve.

Situata e krijuar shkaktoi edhe viktima.

Dy qytetarë në zonën Buffalo vdiqën pas komplikimeve kardiake që pësuan si pasojë e përpjekjeve për të pastruar terrenin.

Autoritetet kërkuan nga banorët që të qëndrojnë brenda, vetëm në qoftë se kanë ndonjë punë emergjente për të dalë jashtë.

Meteorologët njoftuan se një ngjarje e tillë në këtë rajon ka potencial të jetë historike, pasi që reshjet janë normale vetëm gjatë muajve të dimrit.

Bora atje nuk parashihet të ndalet përgjatë javës së ardhshme.

Loading...