Bie niveli i ujit në Liqenin e Batllavës

Gripi sezonal në Kosovë, një i vdekur e shumë të prekur nga viruset

Reshjet e pakëta, kanë ndikuar në rënien e nivelit te Liqeni i Batllavës.

Një pjesë e qytetarëve të Podujevës dhe të Prishtinës furnizohen me ujë të pijshëm nga Liqeni i Batllavës.

Por, si pasojë e motit të thatë, ashtu si edhe viteve të kaluar, ka rënë dukshëm niveli i ujit në këtë liqen.

Gripi sezonal në Kosovë, një i vdekur e shumë të prekur nga viruset

Kjo mund të vërehet edhe përmes këtyre imazheve, derisa shkak i thatësirave vendi ynë, gjithashtu po ballafaqohet edhe me problematikën e ajrit të ndotur.

SMART PUBLISHER

AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey