Big Mamës kush ia mori zemrën?

Kush ia mori zemrën Big Mamës? Big Mama është një nga këngëtaret dhe moderatoret më të dashura në vendin tonë. Sa i përket jetës sentimentale emri i Big Mamës është shumë pak i lakuar në mediat rozë. Por ajo së fundmi po ngjallë diskutim me postimin e bërë vet, ku në duar mbanë një trëndafil […]

shtator 25, 2023 - 18:10
 0  11
Big Mamës kush ia mori zemrën?

Kush ia mori zemrën Big Mamës?

Big Mama është një nga këngëtaret dhe moderatoret më të dashura në vendin tonë.

Sa i përket jetës sentimentale emri i Big Mamës është shumë pak i lakuar në mediat rozë.

Por ajo së fundmi po ngjallë diskutim me postimin e bërë vet, ku në duar mbanë një trëndafil të kuq.

Një trëndafil i tillë ipet zakonisht vetëm nga personi i zemrës.

Po kush ia mori zemrën Bigit?

Këtë do të na tregoi koha, shkruan Kosovarja.