Blero lëshon paralajmërimin, tregon se në çfarë rasti do të largohej nga BBVK

Blero: Nëse e dashura më kërkon të largohem nga shtëpia, e bëj. Këngëtari Blero Muharremi, gjatë një bisede me banorët e shtëpisë ka folur për të dashurën e tij. Ai u tha atyre se nëse ajo i kërkon të dalin nga shtëpia do të dalë. “Nëse ajo vjen dhe më thotë hajde, unë dalë bashkë […]

Nëntor 20, 2023 - 20:20
 0  7
Blero lëshon paralajmërimin, tregon se në çfarë rasti do të largohej nga BBVK

Blero: Nëse e dashura më kërkon të largohem nga shtëpia, e bëj.

Këngëtari Blero Muharremi, gjatë një bisede me banorët e shtëpisë ka folur për të dashurën e tij.

Ai u tha atyre se nëse ajo i kërkon të dalin nga shtëpia do të dalë.

“Nëse ajo vjen dhe më thotë hajde, unë dalë bashkë me të”, ka thënë Blero.