Boçvarski: Në çdo komunë më të madhe ka nga 2 deri në 4 mijë ndërtime pa leje

Ministri për Transport dhe Lidhje, Bllagoj Boçvarski potencoi se ndërtimet pa leje janë realiteti dhe për këtë shkak duhet të përfshihen në kornizë ligjore.

“Ky legalizim për qytetarët që marrin ndihma sociale është falas, për shkak se ata kanë problem me ekzistencën dhe duhet të kërkojmë zgjidhje që të kenë kulm mbi kokë”, tha Boçvarski.

Sipas tij, numri prej 50 mijë ndërime pa leje që u publikua nuk është numër më kot, por bazohet me të dhëna të marra nga komunat.

“Në komunat me ma madhësi mesatare ose komunat më të mëdha, ka nga 2 deri 4 mijë objekte të këtilla”, theksoi Boçvarski.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey