Borell i shkruan Kurtit: Ardhja juaj në Bruksel, sinjal i fuqishëm për partneritet të ngushtë mes nesh

Kryeministri Albin Kurti, ka pranuar një letër nga Përfaqësuesi i Lartë i Bashkimit Evropian për Polikë të Jashtme dhe Çështje të Sigurisë, Josep Borrell.

Në letrën e shpërndarë nga Zyra e Kryeministrit, duke iu falënderuar për letrën që Kryeministri Kurti ia ka dërguar, Borrell shprehet mirënjohës për takimet e përbashkëta në Bruksel.

“Jam mirënjohës që kisha rastin t’u mirëprisja në Bruksel tri herë që nga marrja e detyrës së re. Kjo dërgon sinjal të fuqishëm për partneritetin e ngushtë ndërmjet Bashkimit Evropian dhe Kosovës”.

“Mirëpres bashkëpunimin tonë të ngushtë në vazhdimësi dhe shkëmbimet tona në baza të rregullta”, thuhet në letër.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey