Braktisi universitetin, si u bë milioner 23 vjeçari me Forex në Youtube

Sharing is caring!

Luk Blackburn është emri i 23-vjeçarit, për të cilin braktisja e universitetit mesa duket ka qënë gjëja më e mirë që ka bërë në jetë. Ai u bë një nxënës në një kompani online të IT dhe filloi të tregtojë Forex.

Luk thotë se zotëron tre shtëpi dhe gëzon pushime me gjashtë avionë në vit. Ai filloi tregtimin në tregun e këmbimit valutor me një kredi të vogël prej 1.000 paundësh.

Luk tregon se pedagogët e tij i thanë se ai nuk do t’ja dilte kurrë në jetë, dhe se do e kishte shumë të vështirë të gjente dhe një punë çfarëdo, por 23-vjeçari i provoi të kundërtën.

Sharing is caring!

Loading...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey