Bujanoci dhe Likova bashkëpunojnë për IPA fondet

Kryetari i komunës së Likovës, Erkan Arifi sot ishte për vizitë zyrtare në Komunën e Bujanocit ku është pritur nga nikoqiri z.Nagip Arifi.

Temë diskutimi e këtij takimi ishte bashkëpunimi i dy komunave në sferën e turizmit dhe kulturës, si dhe mundësia e aplikimit në IPA fondet të Bashkimit Europian.

“Gjatë takimit u shkëmbyen edhe kontaktet e para të grupeve punuese, që sa më shpejt komuna e Bujanocit dhe Likovës të aplikojnë në fondet e BE-së”, thuhet në njoftim. (INA)

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey