Bushi: Në këtë 8 Shtator Maqedonia e Veriut anëtare e NATO-së dhe vend që ka nis bisedimet me BE-në

Ky vit ishte viti i suksesshëm për të gjithë Republikën e Maqedonisë së Veriut. Pas tejkalimit të kontestit të emrit me Greqinë fqinje, nënshkrimit të marrëveshjes për fqinjësi të mirë me Republikën e Bullgarisë dhe zbatimit të reformave të nevojshme në vend, vendi u bë anëtare e plotfuqishme e NATO-së dhe në të njëjtën kohë bëmë hapin e parë drejt Bashkimit Evropian, një nga synimet tona kryesore. Kështu e ka nisur urimin e tij me rastin e 8 Shtatorit, ditës së pavarësisë së Maqedonisë së Veriut, zëvendësministri i Punëve të Brendshme, Nazim Bushi.

Sipas Bushit, në këtë dekadë të tretë të sovranitetit dhe pavarësisë sonë, pres që qytetarët në mënyrë sistematike të ngrenë zërin dhe të kërkojnë nga ne politikanët përgjegjësi sepse jemi të obliguar të punojmë në interes të tyre dhe të gjithë shtetit.

Ky është postimi i plotë i Bushit:

Ky vit ishte viti i suksesshëm për të gjithë ne. Pas tejkalimit të kontestit të emrit me Greqinë fqinje, nënshkrimit të marrëveshjes për fqinjësi të mir..

Ky vit ishte viti i suksesshëm për të gjithë Republikën e Maqedonisë së Veriut. Pas tejkalimit të kontestit të emrit me Greqinë fqinje, nënshkrimit të marrëveshjes për fqinjësi të mirë me Republikën e Bullgarisë dhe zbatimit të reformave të nevojshme në vend, vendi u bë anëtare e plotfuqishme e NATO-së dhe në të njëjtën kohë bëmë hapin e parë drejt Bashkimit Evropian, një nga synimet tona kryesore. Kështu e ka nisur urimin e tij me rastin e 8 Shtatorit, ditës së pavarësisë së Maqedonisë së Veriut, zëvendësministri i Punëve të Brendshme, Nazim Bushi.

Sipas Bushit, në këtë dekadë të tretë të sovranitetit dhe pavarësisë sonë, pres që qytetarët në mënyrë sistematike të ngrenë zërin dhe të kërkojnë nga ne politikanët përgjegjësi sepse jemi të obliguar të punojmë në interes të tyre dhe të gjithë shtetit.

Ky është postimi i plotë i Bushit:

Ky vit ishte viti i suksesshëm për të gjithë ne. Pas tejkalimit të kontestit të emrit me Greqinë fqinje, nënshkrimit të marrëveshjes për fqinjësi të mirë me Republikën e Bullgarisë dhe zbatimit të reformave të nevojshme në vend, Republika e Maqedonisë së Veriut u bë anëtare e plotfuqishme e NATO-së dhe në të njëjtën kohë bëmë hapin e parë drejt Bashkimit Evropian, një nga synimet tona kryesore.

Në këtë dekadë të tretë të sovranitetit dhe pavarësisë sonë, pres që qytetarët në mënyrë sistematike të ngrenë zërin dhe të kërkojnë nga ne politikanët përgjegjësi sepse jemi të obliguar të punojmë në interes të tyre dhe të gjithë shtetit.

Të gjithë në Republikën e Maqedonisë së Veriut meritojnë të jetojnë edhe më mirë dhe së bashku do ta arrijmë këtë.

Gëzuar Ditën e Pavarësisë!

Loading...