Carovska: Ministria është e hapur për dialog, por ndryshime në dialog duhet të ketë

Ministrja Milla Carovska sot tha se reformuat patjetër të ndodhin dhe se arsimi duhet të ketë ndryshime.
Sipas saj, referendumi është e drejtë demokratike dhe për këtë ka procedurë.

Ministrja Carovska theksoi edhe pse kundërshtohet digjitalizimi dhe ka nisma për mbledhjen e nënshkrimeve ku kërkohet referendum, në vazhdimësi vijojnë përgatitjet për mësimin në klasë të parë dhe të katërt për vitin arsimor 2021/2022 me çka do të fillohet me programet e reja dhe me modernizim të arsimit.

Carovska thotë se vazhdimisht ka dialog mes MSHA-së dhe palëve të prekura që kanë propozime konstruktive.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey