Jeta

Femrat zgjedhin partnerin potencial sipas këpucëve

Auto Draft

Femrat kandidatët eventualë i vlerësojnë edhe në bazë të asaj se sa kujdesen për higjienën Kur sheh se çfarë këpucësh bart, femra menjëherë e di a është mashkulli kandidati potencial i saj, transmeton KosovaToday. Kjo “imtësi” është jashtëzakonisht e rëndësishme në zgjedhjen e të dashurit – ka treguar një hulumtim …

Read More »

Përse është më e vështirë të jetohet me femër të mençur

Auto Draft

S’ka dyshim që koeficienti i lartë i inteligjencës në shumë situata jetësore është përparësi, mirëpo ai përfundimisht nuk është çelës për jetë të thjeshtë dhe të lumtur Nëse ende pyesni përse inteligjenca shumë njerëzve nuk u është bekim, por mallkim, psikologët e kanë përgjigjen, transmeton KosovaToday. Çdo person me aftësi …

Read More »

Jeto duke dashur të jesh ai që je!

Auto Draft

Puno me ata që i do, takoji ata që i do, sipas mundësisë ndihmoji ata që i ke afër e që i do. Por jeta është një sfidë me shumë të papritura. Përditshmëria ta imponon të takohesh edhe me të “paftuar”, të punosh edhe me persona që nuk i “njeh” …

Read More »

Ja përfitimet që do të merrni, nëse e konsumoni çdo ditë këtë frut

Auto Draft

Shalqini është njohur prej kohësh si burim i shumë ushqyesve të rëndësishëm. > Ushqyes si likopeni, vitamina A, citrulina dhe vitamina C janë të gjithë të pranishëm në këtë frut të shijshëm dhe kanë efekt pozitiv mbi trup. Përfitimet e shalqinit Përmirëson lëkurën Nëse jeni në betejë të vazhdueshme për …

Read More »

Kampionat Botëror në dije në shkollën e mesme “Jahja Kemal”

Kampionat Botëror në dije në shkollën e mesme “Jahja Kemal”

Kupa Botërore e Dijes (WSC) edhe këtë vit raundi lokal dotë zhvillohet në ShMP Jahja Kemal E themeluar në vitin 2007, kupa ndërlidhë mbi 20 mijë nxënës nga 50 vendet e botës. Qëllimi është që të inspirojë tek të rinjtë dashurinë ndaj mësimit, arritjen e kualiteteve të reja dhe ndjenja …

Read More »