Shendet

Fara pjepri për rigjenerimin e veshkave

Auto Draft

Që në lashtësi farat e pjeprit janë përdorur si një nga kurat më të mira për shëndetin e veshkave dhe trajtimin e sëmundjeve të tyre. Vitamina E tek farat e pjeprit mbron veshkat nga radikalet e lira. Këto fara rekomandohen të aplikohen për të mbrojtur shëndetin e veshkave ndaj dhe …

Read More »

Qepa, ilaç për këto sëmundje

Auto Draft

Ilaçet natyrale janë më të mirat kur është fjala për zgjidhjen e problemeve shëndetësore. Nuk keni nevojë për mjekim të veçantë, kur natyra është pajisur me shumë bimë të cilat lehtë mund t’ju shërojnë.Kështu janë qepët. Ato mund të rregullojnë shumë probleme shëndetësore, pesë prej të cilave mund ti gjeni …

Read More »

Dhimbje të forta shpine? Atsyet se nga se mund të vuani

Auto Draft

Artroza mund të komplikohet lehtësisht me një tjetër situatë sëmundjeje lidhur kjo me dekalcifikimin dhe dobësimin e kockës: osteoporozën. Artroza është shprehja e një vuajtjeje të tipit degjenerativ të artikulacioneve, që manifestohet me prishjen e kërceve që veshin kokat e artikulacioneve, me proliferime kockore përreth gjithë kërceve të konsumuara, me …

Read More »