Mbase tingëllon pabesueshëm, mirëpo çaji i zi do t’i pastrojë me themel dyshemetë, mirëpo edhe do t’i bëjë të shkëlqejnë

Mbase tingëllon pabesueshëm, mirëpo çaji i zi do t’i pastrojë me themel dyshemetë, mirëpo edhe do…

Loading...

Marrja më e vogël e kalorive ka efekte më të theksuara metabolike te meshkujt

Marrja më e vogël e kalorive ka efekte më të theksuara metabolike te meshkujt, kanë konstatuar…

Loading...

Nëse keni vuajtur ndonjëherë nga infeksionet e traktit urinar, e dini sa të dhimbshme dhe frustuese mund të jenë, sidomos nëse rikthehen sërish

Nëse keni vuajtur ndonjëherë nga infeksionet e traktit urinar, e dini sa të dhimbshme dhe frustuese…

Loading...

Ekspertët e saj ofrojnë metodat më bashkëkohore të diagnostikimit dhe të shërimit

Institucioni i parë i cili merret me qasjen e plotë ndaj venave të sëmura është Qendra…

Loading...

Nuk do të keni probleme me stomakun, si p.sh. dhembje, fryrje dhe gazra

Produktet e qumështit janë të pasura me materie ushqyese dhe të domosdoshme për organizmin, mirëpo një…

Loading...

Të sillni në jetë një foshnjë, është një arsye e mirë për të vlerësuar edhe mënyrën tuaj të jetesës

Të sillni në jetë një foshnjë, është një arsye e mirë për të vlerësuar edhe mënyrën…

Loading...

Mund të ndihmojë edhe që të kthehen shumë hapa në procesin e sëmundjes së zemrës

Kardiologu pajtohet që bimët ndonjëherë janë zgjidhje më e mirë se ilaçet Ai thekson që këtë…

Loading...

Janë disa gjëra për të cilat ne duhet të tregojmë kujdes dhe duhet t’i shmangim në maksimum

Janë disa gjëra për të cilat ne duhet të tregojmë kujdes dhe duhet t’i shmangim në…

Loading...

Qepa e kuqe përmban krom – mineral i cili ndikon në faktorin e tolerancës së glukozës

Qepa e kuqe përmban krom – mineral i cili ndikon në faktorin e tolerancës së glukozës,…

Loading...

Pirja e verës para gjumit ju ndihmon të humbni peshë

Tashmë është provuar se konsumimi i verës në mënyrë të moderuar, veçanërisht vera e kuqe, mund…

Loading...

Pos që po kalon sezoni i ambrozisë, edhe shiu ka “shpëlarë” sasinë e alergjenëve në ajër

Pos që po kalon sezoni i ambrozisë, edhe shiu ka “shpëlarë” sasinë e alergjenëve në ajër…

Loading...

Përcaktimet në moshë të mesme çojnë njeriun në rrugë të shëndetshme ose në vdekje

Përcaktimet në moshë të mesme çojnë njeriun në rrugë të shëndetshme ose në vdekje. Në moshën…

Loading...

Thonë se ekzistojnë gjene të cilat përshpejtojnë metabolizmin dhe ndihmojnë në djegien e shpejtë të dhjamit

Të jesh i hajthëm është e shkruar në ADN-në tuaj dhe shumica e njerëzve mund të…

Loading...

Fatmirësisht, ekziston zgjidhja për të gjitha problemet që “shtrëngimi“ mund t’i krijojë

Fatmirësisht, ekziston zgjidhja për të gjitha problemet që “shtrëngimi“ mund t’i krijojë Nëse nuk keni dëgjuar…

Loading...

Janë disa gjëra për të cilat ne duhet të tregojmë kujdes dhe duhet t’i shmangim në maksimum nëse nuk duam të kemi probleme më të rënda shëndetësore

Janë disa gjëra për të cilat ne duhet të tregojmë kujdes dhe duhet t’i shmangim në…

Loading...