Kardiologu pajtohet që bimët ndonjëherë janë zgjidhje më e mirë se ilaçet

Kardiologu pajtohet që bimët ndonjëherë janë zgjidhje më e mirë se ilaçet Ai thekson që këtë…

Loading...

Nga klasike deri tek ajo rok, muzika mund të dëgjohet në shumë dhoma operimi anë e mbanë botës

Një studim i ri ka treguar se kur kirurgët plastikë e dëgjojnë muzikën e preferuar, teknika…

Loading...

Uji i zakonshëm, për dallim nga ushqimi, nuk përmban sheqer as albumine

Nëse ju mbetet gota e ujit në dollap gjatë natës, mos e pini të nesërmen, më…

Loading...

Episodet e ankthit dhe çrregullimet që lidhen me të nuk duhen nënvlerësuar

Episodet e ankthit dhe çrregullimet që lidhen me të nuk duhen nënvlerësuar, veçanërisht nëse zgjasin në…

Loading...

Fëmijët duhet dhe MUND ta mësojnë që të vegjël se si t’i shprehin në mënyrë konstruktive nevojat, dëshirat dhe mendimet e tyre!

“Bëj si them unë, por mos bëj si unë”… nëse ky është modeli që ju i…

Loading...

Dhimbje gjoksi, sidomos tek gratë

Të gjithë kemi parë burra që ndiejnë shtrëngime në gjoks dhe zmadhim të syve para një…

Loading...

Diskopatia lumbale është një problem mjaftë i madh mjekësor

Diskopatia lumbale është një problem mjaftë i madh mjekësor, madje edhe social. Hulumtimet tregojnë se dhimbje…

Loading...

Keni festuar tërë natën në mbrëmjen e kaluar?

Keni festuar tërë natën në mbrëmjen e kaluar? Me siguri se mëlçia është duke ju qortuar…

Loading...

75 për qind e trurit tonë është ujë

75 për qind e trurit tonë është ujë. Kur dehidratohemi, truri tkurret, por si ndikon kjo…

Loading...

Kanceri në prostatë mund të shërohet brenda në jave

Pacientët me kancer në prostatë mund të shërohen brenda një jave me trajtimin e ri i…

Loading...

Çdo vit, 2.6 milionë njerëz vdesin në shtetet me të ardhura të mesme dhe të ulëta për shkak të pakujdesive gjatë kujdesit shëndetësor

Çdo vit, 2.6 milionë njerëz vdesin në shtetet me të ardhura të mesme dhe të ulëta…

Loading...

Patëllxhani ka indeks të ulët glikemie

Kjo perime ngjyrë vjollce ka ndikim të madh në preventivën e sëmundjeve kardiovaskulare, si edhe në…

Loading...

Doktorët kanë arritur deri te konstatimet e mahnitshme

Doktorët kanë arritur deri te konstatimet e mahnitshme Nëse e zieni ujin një herë, ai bëhet…

Loading...

Kjo me siguri do t’ju nevrikosë posaçërisht nëse ju nuk pini duhan

Kjo me siguri do t’ju nevrikosë posaçërisht nëse ju nuk pini duhan A ju ka ndodhur…

Loading...

Tumorët e qelizave kanceroze lirojnë sasi të vogla të përbërësve toksikë organikë të paqëndrueshëm

Shumë pronarë dhe adhurues të qenve e ndjenjë një lidhje të veçantë me miqtë e tyre…

Loading...