Çka kishte premtuar politikani ukrainas prorus në këmbim të shtetësisë së Maqedonisë së Veriut? (VIDEO)

Oleksandr Onishchenko, politikani ukrainas prorus me një histori të pasur korrupsioni që përfshin ndikim me dezinformata në zgjedhjet amerikane, gjatë verës kishte mbërritur në Maqedoninë e Veriut dhe kishte premtuar që nëse do të pajisej me shtetësi do të sillte medalje olimpike në sportin e kalërimit.

Një storje hulumtimi ka zbuluar emisioni KOD që transmetohet në TV Telma, ku mësohet se si politikani ukrainas prorus dhe tejet i njohur për korrupsion ka arritur që të pajiset me shtetësinë e Maqedonisë së Veriut.

Agjencia e Sigurisë Kombëtare është në qendër të vëmendjes se si ka dhënë dritë jeshile për tu pajisur me shtetësi një person që është në Listën e Zezë të SHBA-ve. Onishchenko kishte premtuar hapjen e një kompanie në fushën e energjetikës. Për më tepër ndiqeni emisionin KOD.

Oleksandr Onishchenko, politikani ukrainas prorus me një histori të pasur korrupsioni që përfshin ndikim me dezinformata në zgjedhjet amerikane, gjatë verës kishte mbërritur në Maqedoninë e Veriut dhe kishte premtuar që nëse do të pajisej me shtetësi do të sillte medalje olimpike në sportin e kalërimit.

Një storje hulumtimi ka zbuluar emisioni KOD që transmetohet në TV Telma, ku mësohet se si politikani ukrainas prorus dhe tejet i njohur për korrupsion ka arritur që të pajiset me shtetësinë e Maqedonisë së Veriut.

Agjencia e Sigurisë Kombëtare është në qendër të vëmendjes se si ka dhënë dritë jeshile për tu pajisur me shtetësi një person që është në Listën e Zezë të SHBA-ve. Onishchenko kishte premtuar hapjen e një kompanie në fushën e energjetikës. Për më tepër ndiqeni emisionin KOD.

AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey